Monday, December 05, 2011

attention

kepada semua kawan2 yg mengenali mika...sila update link di blog yg baru ye...mika akan delete blog ni tak lama lagi...harap korang dapat update a.s.a.p...hope sgt2 dpt keep in touch ngn u all dlm blog yg baru...link blog tu :

bumbumbee-tira.blogspot.com

p/s - please, please, please update...xnak kehilangan u all semua...

Monday, November 15, 2010

+ save the date +


WALIMATUL URUS ~ Untuk korang semua aku ingin menjemput korang datang ke Penang bagi meraikan cinta aku dengan "Bintang Pecah". Hehehe...So, nanti you all akan tahu sendiri siapakah gerangannya budak bertuah yang bernama Mika neh yer. Sudi2kanlah yer... (^^,)
p/s - kalo sesapa yang tingin nak skodeng Mika silalah komen pada saya alamat @ email you all untuk kad yang lebih terperinci...
+bintang jatuh-mika+

Friday, November 12, 2010

+ 15 days remain +


Tinggal lagi 15 hari untuk hari bersejarah dalam hidup aku. Nervous? Sudah semestinya. Macam2 perasaan bersarang dalam hati aku sekarang. Tak sangka pulak secepat neh. Hehehe...Hopefully semua akan berjalan dengan lancar. Sebabnya dah bermacam2 dugaan yang aku tempuh selama menunggu hari bersejarah tuh. InsyaAllah. Harap DIA akan mempermudahkan semua urusan aku dan "Bintang Pecah" pada hari tuh nanti. Amin~~


+bintang jatuh-mika+